Sociale wandelingen!

Sociale wandeling!
In de activiteit sociale wandeling (en) wil ik graag de focus leggen op leren samen wandelen op een ontspannen manier.
Is samen wandelen met andere honden voor u of de hond niet echt gekend? Of ervaart de hond dit als spannend? Dan wil ik u graag helpen dit samen op te bouwen. We wandelen in kleine groep, zodoende we aandacht kunnen geven aan de individuele vragen, de communicatie van de hond en zijn sociale vaardigheden.
Dit zowel voor de volwassen hond als voor de pup!
Onze honden zijn sociale wezens en zijn graag samen met hun soortgenoten, en uiteraard genieten ook de baasjes van sociale contacten. Intouch hondencentrum wil hier graag een op zich natuurlijke activiteit aanbieden en deze is samen wandelen!
Er wordt rekening gehouden met wat de hond kan en de ruimte die hij nodig heeft ten opzichte van andere honden. Samen zoeken we naar het opzetten van rust in de wandeling, waarin elke hond tot ontspanning kan komen en zodoende een positieve ervaring opdoet tussen andere honden.
Ben je niet zeker of jou hond dit al kan en mogelijks nog te spannend vindt? Neem dan gerust evesociale wandelingn contact met mij op.
  • Wanneer? zaterdag 09h15
    De volgende groep start 7 januari, andere data zijn 21/01-04/02-18-02: bijna volzet! Neem contact op indien u interesse heeft, zo kan ik het bekijken een tweede groep op te starten.
  • Kostprijs: 50 euro voor de 4 wandelingen
  • Locatie: Mollendaalbos of Meerdaalwoud
Inschrijven kan via een mailtje naar info@intouchhondencentrum.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *