Sociale wandeling

Sociale wandeling!
In de activiteit sociale wandeling (en) wil ik graag de focus leggen op leren samen wandelen op een ontspannen manier.
Is samen wandelen met andere honden voor u of de hond niet echt gekend? Of ervaart de hond dit als spannend? Dan wil ik u graag helpen dit samen op te bouwen.
We wandelen in kleine groep, zodoende we aandacht kunnen geven aan de individuele vragen, de communicatie van de hond en zijn sociale vaardigheden.
Dit zowel voor de volwassen hond als voor de pup!
Onze honden zijn sociale wezens en zijn graag samen met hun soortgenoten, en uiteraard genieten ook de baasjes van sociale contacten. Intouch hondencentrum wil hier graag een op zich natuurlijke activiteit aanbieden en deze is samen wandelen!
 sociale wandeling
Er wordt rekening gehouden met wat de hond kan en de ruimte die hij nodig heeft ten opzichte van andere honden.
Samen zoeken we naar het opzetten van rust in de wandeling, waarin elke hond tot ontspanning kan komen en zodoende een positieve ervaring opdoet tussen andere honden.
Ben je niet zeker of jou hond dit al kan en mogelijks nog te spannend vindt? Neem dan gerust even contact met mij op.
  • Wanneer?

Zaterdag 2 september om 12h00, Bremberg

Zaterdag 16 september om 11h30 Brise Tout

Zaterdag 30 september om 11h20 Voetbal Blanden

Zaterdag 21 oktober om 12h40 Brise Tout

  • Kostprijs: 50 euro voor de 4 wandelingen (van telkens 1 uur)
Inschrijven kan via een mailtje naar info@intouchhondencentrum.be
Reactie van een vorige deelnemer:
Mijn hond Bijoux was erg onzeker naar andere honden en mensen toe. Toen ik voor het eerst naar Inge kwam gaf ze meteen tips en suggesties om de band met Bijoux te verbeteren. Week na week werd de band tussen mij en Bijoux sterker. Na de individuele sessies hebben we besloten om te starten met de sociale wabijoux (002)ndelingen. Er worden steeds goede afspraken gemaakt voor de wandeling. Inge houdt echt rekening met alle noden en moeilijkheden van elke hond. Inge heeft ons ontzettend goed begeleid en en het vertrouwen van Bijoux is alleen maar gegroeid. Ze is zelfzeker geworden en kan nu op een ontspannen manier met andere honden wandelen. Niet alleen de honden komen hier sterker uit maar ook de baasjes. 

Dank u Inge voor de leerrijke en super leuke wandelingen!